top of page
Home

Elephant Trunk 

Loves to keep you warm

Beans - Machines - and all that makes you happy

Een warm welkom

Met Elephant Trunk haal je een beleving in huis. Met de lekkerste koffie, de beste machine en de mooiste kopjes heeft Elephant Trunk precies wat bij jou past. Van bonen uit Brazilië tot kopjes uit Marokko, haal best of all worlds in huis en geniet van de warmte die Elephant Trunk te bieden heeft. 

Een warm welkom

Elephant Trunk doet waar ze het beste in is: warmte creëren op kantoor of in huis, door te zorgen voor de beste koffie, espressomachine en andere gear, maar ook voor de mooiste kopjes én een toffe workshop. 

Loves to keep you warm

onze

kwaliteit

Wij geloven in persoonlijk contact. Elephant Trunk kijkt graag samen met jou naar de producten die het beste bij jou passen.

We kijken naar jouw wensen en hoe wij deze kunnen laten uitkomen. Wij denken graag mee met onze klanten. Goede service met een persoonlijke touch, dat is waar het bij ons om draait. Maar als je zelf al hebt besloten wat je wil, is de webshop natuurlijk ook een optie. 

PERSOONLIJK

EN SERVICEGERICHT

Bij Elephant Trunk bieden wij excellente koffie aan bij jou op kantoor of thuis. We selecteren onze leveranciers en producten met de grootste zorg. Zo hebben we een eigen espresso blend waarvan we de herkomst en het productieproces kennen. Daarnaast proberen wij onze producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw locatie. Van de koffie tot een prachtig handgemaakt kopje uit Marokko.

KWALITEIT

EN DUURZAAMHEID

AUTHENTIEK

EN

VEELZIJDIG

Onze met zorg geselecteerde koffies, machines en interieur artikelen komen uit allerlei plekken op de wereld. Wij zoeken met de beste leveranciers uit de hele wereld de mooiste producten uit. Soms duurt dat even, maar als we eenmaal een match zijn, hebben we een vriendschap voor het leven.  Zo komen jouw spullen uit Marokko of home made uit Nederland, en heeft het de beste kwaliteit.  

Kwaliteit

Van koffieboon tot zachte trui, van espressomachine tot kruidige thee

Elephant Trunk loves to keep you warm

 Waarmee mogen wij je helpen? De koffie staat klaar.

Koffie & gear
Contact
bottom of page