Ons verhaal

Elephant Trunk wordt gerund door mensen met passie voor koffie. We verbeteren onszelf en het product continu, om bij jou op locatie de beste mogelijke kwaliteit te schenken. Na een goede start met onze nostalgische Renaultjes 4, werd het al snel tijd voor een grotere broer: de Land Rover Defender. Met deze koffietruck rijden wij heel Nederland door om de lekkerste koffie te zetten. Benieuwd wie uw koffie komt schenken?

ons

team

Charif Bennani

Professional Barista Skills

De uberbarista van Elephant Trunk. Leuk weetje: Finalist Dutch Barista Championship 2019! Drinkt het liefst: Dubbele espresso.

Cornelie van Dongen

De organisatorische kracht achter Elephant Trunk: Leuk weetje: Fanatiek vastgoedvrouw die eigenlijk niet van koffie hield, nu dankzij de jongens zelfs filterkoffie liefhebber en dankbaar testpanellid. Drinkt het liefst: bijzondere filterkoffies.

Marthijn de Vries

Barista en marketing van Elephant Trunk. Leuk weetje: bracht in December het boek ‘De Koffie van Tegenwoordig’ uit over de koffiebranche in Nederland. Drink het liefst: Filterkoffie in de ochtend.

Groepsfoto

over

Elephant trunk

Elephant Trunk Is de naam van onze mobiele koffiebar. Een olifant heeft een dikke huid, is het meest intelligente zoogdier en van nature een dier dat in groepsverband het gelukkigst is. Trunk staat voor slurf en deze is flexibel. Trunk betekent ook kofferbak en laten wij nu koffie verkopen uit de kofferbak van een wagen. De naam Elephant Trunk past bij wat we doen en waar wij voor staan.

 

Kwaliteit: van ons eigen label koffie en de beste machines voor het malen en bereiden van de koffie, tot het vakmanschap dat komt kijken bij deze bereiding.

Flexibel: samen met de klant kijken wij naar de wensen en hoe wij daaraan kunnen voldoen. Of het nu rechtdoor, de snelste route, of een omweg is, wij bewegen mee.

Service: het bieden van service zit in ons bloed. Wij zetten dan ook graag een extra stap om onze klanten blij te maken.

Duurzaam: wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame omgeving. Wij werken samen met partijen met dezelfde visie en maken, waar mogelijk, gebruik van duurzame producten.

Open, transparant en eerlijk: wij leveren kwaliteit en persoonlijke service, zonder poespas. What you see is what you get.

Authentiek: wij brengen persoonlijkheid en passie mee, kiezen voor onze eigen route, maar altijd met het gewenste resultaat in ons achterhoofd.

Wil je meer weten? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden onder het genot van een heerlijke espresso.